Podjetje H&R je že predstavilo vzmeti za znižanje nove generacije BMW serije 3. Za vas imamo tudi kataloške številke, da boste vzmeti lahko takoj naročili.

BMW G20 serije 3 se vsaj v M Sport paketu marsikomu zdi preveč oddaljen od tal, kar mu kvari športno podobo in do neke mere tudi vozne lastnosti. Ravno zato so pri H&R hitro šli v akcijo in predstavili nove vzmeti, ki avtomobil znižajo za 40mm, poleg pa so tudi priložili fotografije prej in potem, da vidite kakšno razliko vzmeti dejansko naredijo.

V kolikor imate katerokoli različico z bencinskim ali dizelskim agregatom (razen 30d) ter pogonom samo na zadnji kolesni par, potem bo za vas pravi komplet s kataloško številko 28662-1, ki serijski avtomobil zniža za 40mm oziroma 30mm v kolikor je ta opremljen z M Sport paketom (ta je namreč že tovarniško 10mm nižjo od običajne različice). Za tiste, ki ste se odločili za različico 320d xDrive s štirikolesnim pogonom ali pa ste se odločili za najmočnejšo dizelsko različico 30d, pa je na voljo komplet s kataloško številko 28662-2, ki avtomobil ravno tako zniža za 40mm.

Oba kompleta nista primerna v primeru, da je avtomobil tovarniško opremljen s prilagodljivim vzmetenjem, saj bo v tem primeru potrebno zamenjati celoten komplet, ne samo vzmeti. Kaj pravite? Mi menimo, da je končen produkt točno takšen, kot bi moral BMW serije 3 z M Sport paketom priti že iz tovarne.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code