Na spletu smo zasledili eno najlepših predelav BMW M3 Mineral White v zadnjem času, za to kreacijo pa je krivo podjetje AUTOCouture.

Z zelo majhno razliko med barvama Alpine White in Mineral White, bi nepoznavalcu obe verjetno izgledali  povsem enako, vendar ima Mineral White nekoliko temnejši odtenek, kar le še dodatno poudari linije avtomobila. Oboje tej kreaciji BMW F80 M3 podjetja AUTOCouture Motoring pomaga, da v vseh svetlobnih pogojih izgleda presneto dobro. Takoj lahko opazimo kup dodatkov, ki prispevajo k še bolj agresivnemu videzu od standardnega.

BMW M3 poganja 3.0 litrski BMW TwinPower Turbo motor, ki si ga deli s kupejevskim F82 M4. V obeh različicah ta proizvaja 430 konjskih moči in 660Nm navora, ki se na zadnjo os prenašajo preko 7 stopenjskega dvosklopčnega ali 6 stopenjskega ročnega menjalnika. Do stotice potrebuje vsega 4,1 sekunde, končna hitrost pa je omejena na 250 kilometrov na uro.

BMWBLOG-Mineral-White-BMW-M3 (5)

Ta predelava BMW M3 se je začela z zunanjimi kozmetičnimi dodatki, narejenimi predvsem iz karbona. Najprej je prejel originalni karbonski pokrov motorja iz različice M4 GTS, ki prednjemu koncu doda bolj agresiven videz, temu pa se pridruži še Vorsteiner GTS karbonski podaljšek odbijača. Če se preselimo še na zadek avtomobila, tam najdemo PSM zadnji difuzor in PSM V2 zadnji spojler, ki je v barvi avtomobila. Že na prvi pogled takoj opazimo tudi spremembo platišč. V tem primeru je ‘tuner’ nanj namestil HRE S104 20 palčna platišča, v temni barvi, ki popolnoma dopolnjujejo videz tega BMW M3. Za temi prelepimi platišči najdemo še set Brembo GT Style III zavornih diskov, s srebirnimi čeljustmi znamke iND Distribution. Nam je to ena najlepših predelav te generacije BMW M3, zato si zgoraj oglejte celotno galerijo tega prelepega primerka v Mineral Grey barvi in povejte, a mu sploh še kaj manjka?

BMWBLOG-Mineral-White-BMW-M3 (2)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code