Iz Münchna v Seul: pozor, Genesis je "ključna beseda" v teh dneh!

Nekaj let nazaj je Hyundai v Seul zmamil znanega izvršnega direktorja BMW M oddelka, g. Alberta Biermanna. Le-ta je stal za vsemi M avtomobili vse od E30 M3.  A očitno ne gre za edino takšno zamenjavo.

Gospod Fayez Abdul Rahman, ki je bil nekdaj odgovoren za razvoj platform modelov, kot so serija 7, modeli serije X ter številnih M modelov, je sedaj postal podpredsednik Genesis Architecture Development oddelka. Je glavni “igralec” v igri širitve Genesisa, ki naj bi se do leta 2020 iz trenutnih treh modelov povzpela na šest. Del širitve bodo tudi križanci, lahko pa pričakujemo tudi kakšno presenečenja ali dve. Rahmanove izkušnje, ki jih je pridobil v času dela za BMW, bodo ključnega pomena tudi pri razvoju nadaljnjih Hyundai modelov. Na tem mestu lahko omenimo Kio Stinger GT ter Hyundaia i30 N. Oba sta prejela izredno pozitivno kritiko.

hyundai-genesis (10)

“Gospod Rahman je svetovno znan avtomobilski inženir, ki je razvil in vodil ter nadzoroval platforme ter vso arhitekturo številnih performance ter luksuznih modelov”, pravi g. Albert Biermann, izvršni podpredsednik Hyundai Motor Group.

“Njegove izkušnje ter znanje nam bodo pomagale pospešiti razvoj novih modelov Hyundai Motor Group in bodo igrale ključno vlogo pri nadgradnji naše tehnologije, ki nam bo pomagala hitreje priti do cilja, tj. proizvajati vodilna vozila, ki bodo v samem vrhu., “ še dodaja Biermann.

Le dve leti nazaj je bil Rahman imenovan za odgovornega na področju M opreme, M Sport paketov, M Performance vozil ter BMW Individual za vse modele.  Njegova preusmeritev k Hyundaiju je velika stvar. Zanimivo bo torej videti, česa se bosta v prihodnosti domislila skupaj z Biermannom.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code