Rdeči primerki bavarskega hibridnega športnika nam od premierno prestavljenega Protonic Red Edition, niso več tako neznani. BMW Abu Dhabi ponuja nekakšno alternativno slednjega, ki je morda celo bolj privlačna?

Pri BMW Abu Dhabi zagotavljajo, da je vulkansko rdeča barva na i8 na voljo le pri njih, v vsakem primeru pa je to edina kombinacija z AC Schnitzerjevimi karbonskimi dodatki, ki izgledajo fenomenalno. Dodatna mera barvne globine omogoča hibridu, da postane nekoliko bolj nenavaden, saj so bogataši Združenih arabskih emiratov verjetno že precej naveličani klasičnega Sophisto Grey, Ionic Silver, Protonic Blue in Crystal White izbora končnih premazov.

lava-red-i8-abu-dhabi (22)

Naslednji primerek ni naprodaj, i8 Lava Red je bil izdelan po naročilu za posebno stranko, ki si je želela tudi nekaj AC Schnitzerjevim “bonbončkov”. Model med drugim uporablja karbonski sprednji podaljšek odbijača, stranske pragove, ki vizualno razširijo vozilo, ter izstopajoč prtljažni spojler. Seveda je i8 prejel tudi novo obutev, AC1 21-palčna platišča, ki naj bi bila od originalnih lažja za 30 odstotkov. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code