BMW M5 serije ''First Edition'' bo svojo podobo plemenitil z ekskluzivno Frozen Dark metalik rdečo barvo in Shadow-Line lakom zunanjosti ter notranjost z Smoke belo barvo oblazinjenja z rdečimi šivi in dekorativnimi elementi v piano črni barvi. Podrobno si jo oglejte v spodnji obsežni galeriji.

Na frankfurtskem avtosalonu je bil predstavljen BMW M5 ”First Edition”, gre za posebno serijo, ki bo na ceste zapeljala spomladi naslednje leto. Svetovno izdelanih bo le 400 ”First Edition”primerkov, le 50 pa jih bo na voljo v AmerikiVozila te različice bodo prejela ekskluzivno barvo Frozen Dard metalik rdečo z Individual visokosijajnim Shadow-Line lakom, ki bo zagotavljal nešteto pogledov mimoidočih. Ekskluzivna barva ter agresiven komplet odbijačev, izstopajoče ledvičke na sprednji maski, elementi M blatnika, difuzorja in zaključkov izpušnih cevi so namreč posebno oblikovani v črni barvi, ki zagotavlja odličen kontrast z mat rdečo barvo zunanjosti.

67. Internationale Automobil-Ausstellung Frankfurt, 12.09.2017, Guido ten Brink / SB-Medien

 

Notranjost bodo plementili različni piano črni dekorativni elementi armaturne plošče in Smoke bela barva oblazinjenja z atraktivnimi rdečimi šivi. ”First Edition” primerki bodo imeli na sredinski konzoli nameščeno ploščico, ki bo izdajala omejenost serije in zaporedno številko primerka (na primer: ”M5 First Edition 1/400”). Pod motornim pokrovom najdemo najnovejšo izvedenko 4,4-litrskega V8 bencinskega motorja z dvema turbinama. Razvije 600 ”konjev” in 750 nevtonmetrov navora. Moč na kolesa prenaša osem-stopenjski samodejni ZF menjalnik, ki je bil za M5 posebno prilagojen. Sicer pa je velika novost tudi M xDrive napredni štirikolesni pogon. V voznem načinu, ki moč pošilja na vsa štiri kolesa, lahko BMW M5 do 100 kilometrov na uro pospeši v 3,4 sekunde, kar pomeni, da gre v tem primeru brez dvoma za najhitrejši BMW vseh časov!

Vir: BimmerpostFotograf: Guido ten Brink / SB-Medien

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code