Če bi se odločali za nakup povsem novega BMW M3 ali M4, ali bi izbirali iz BMW Individual palete barv? Izjemno priljubljena bavarska dvojica je v dveh letih namreč že dodobra izkoristila klasična Yas Marina Blue in Austin Yellow, kje je torej rdeča?

Družina najbolj priljubljenih BMW M vozil se iz dneva v dan povečuje. Tokrat vam predstavljamo še enega člana Bimmerpost forumov, ki se je že ob nakupu odločil za nekaj individualizacije, uporabnik iz Atlante se je namreč odločil, da bo naročil Imola Red BMW M4.

imola-red-bmw-m4-ind (4)

Seveda je takšno vozilo težko ohraniti v standardni obliki. Ameriški IND Distribution je skočil na pomoč in krvavo rdeči M4 je prejel M Performance sprednji “lip”, stranske pragove in prtljažni spojler, za nižjo lego na cesti je poskrbelo Macht Schnell vzmetenje, HRE FF01 platišča, oblečena v Michelin PSS 275/30/19 pa predstavljajo dodaten pridih estetiki. Notranjost ne potrebuje veliko izboljšav, zato zaenkrat še ni prejela sprememb… verjetno pa boste opazili ročni menjalnik, ki je pri sodobnih športniki postal že prava redkost. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code