Predstavljamo mini pick-up tovornjak Western Cowboy iz Kitajske. Medtem ko namreč vidimo vedno več vozil z glasovnim upravljanjem in vedno večjimi zasloni, na Kitajskem še vedno ostaja del industrije, ki ostaja zvest stari šoli. 

Mianyang-Jinbei izdeluje serijo majhnih gospodarskih vozil, vključno s kombiji in tovornjaki. Zadnje njihovo delo, manjše gospodarsko vozilo imenovano Western Cowboy, ima dve različici: N5 s 2750 mm dolgo posteljo, ki je prikazan tudi v galeriji in N7 s 3050 mm dolžine prostora za počitek. Moč izhaja iz 1,5-litrskega bencinskega motorja s 105 konjskimi močmi, ki je povezan s 5-stopenjskim menjalnikom.

Western Cowboy ima tipično dvojno BMW ledvičko, drugače pa je tovornjaček popolnoma stara šola. Uporablja tako imenovano listnato vzmetenje, ki je ena najstarejših oblik, saj njena uporaba izhaja iz srednjega veka za namene kočij. Poleg tega ima tudi popolnoma izpostavljen rezervoar za plin, pri čemer ne smemo spregledati unikatnega ročnega napisa Brilliance Auto, ki je dejansko matično podjetje proizvajalca.

Cena sega od 45.200 yuanov to 52.700 yuanov, kar je med 5.860 in 6.834 evri. Tudi če ste si ga zaželi, nakup pri nas ne bo mogoč, saj Mianyang-Jinbei zaenkrat Western Cowboya ne misli izvažati v druge države.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code