Predstavljajte si, da ste globoko zaposleni poslovnež, ki živi stresno življenje in edini mir dobi na transportnih sredstvih poslovnih poti. Precej naporno življenje, kajne?

Sedaj pa si predstavljajte vozilo, v katerem se počutite v sožitju z okolico in samim seboj. Rolls-Royce bo na ženevskem avtomobilskem salonu 2015 predstavil novi model. Geneva Motor Show bo obiskovalcem na voljo od 5 do 15 marca. Ko pomislimo na Ženevo in Švico je prva misel: luksuz. To je tudi dejansko stanje, ki nas bo pričakalo na sejmu; BMW modeli, BMW poprodajne predelave in Rolls-Royce Serenity.

rolls-royce-serenity (1)

Miroljuben Rolls bo uporabil najlepšo, najbolj luksuzno in estetsko notranjost doslej. Potniška kabina bo prejela različne eksotične vložke iz češnjevega lesa in celo svile. Več besed o zunanjosti še ni bilo izdanih, lahko pa predvidevamo, da bo vozilo osnovano na Phantomu, saj je to trenutno najbolj luksuzen RR model in najbolj sposoben v sebi skrivati takšno dovršenost in umetnost.

Seveda se izjemno pozitivne besede ponavadi ne uporabljajo v takšni moči, kot pri prihajajočem Rollsu. Slednji si je nadel bojno opremo in napovedal, da bo imel Serenity najlepšo oblikovanje notranjosti od vseh vozil, ki so trenutno na voljo. Več podrobnostih bo znanih v prihodnjih dveh tednih, ki nas še ločita od švicarskega dogodka.

rolls-royce-serenity (3)

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code