Dizajnerji ''predelovalske'' hiše 3D Design so BMW M2 nadeli komplet odbijačev iz karbonskih vlaken, ki mogočni črki M zagotovi še več agresivnosti!

Za nekaj nad 50 tisoč dolarjev v Ameriki (za dobrih 66 tisoč evrov v SlovenijiBMW M2 predstavlja odlično vrednost med dobljenimi zmogljivostmi in lastnostmi, z nekaj poprodajnimi dodatki pa ga je moč personalizirati tako, da izgleda še bolj agresivno in se po izgledu lahko kosa celo z brutalnejšim M4BMW Abu Dhabi ima tokrat za nas ponovno pripravljeno novo izpopolnjeno vozilo, tokrat je to BMW M2 z 3D Design kompletom odbijačev in drugimi dodatki. Le-ta komplet predstavlja elemente iz karbonskih vlaken, ki na prvi pogled izgledajo kot del BMW M Performance ponudbe. BMW M2 sicer velja za enega izmed najboljših BMW M modelov vseh časov, saj se po vozni dinamiki le stežka kosa z drugimi modeli M oddelka.

BMWBLOG-BMW-M2-3D-Design- (11)

Spredaj takoj opazimo karbonski podaljšek sprednjega odbijača z unikatnimi elementi na vsaki strani odbijača, ki zagotovijo nekoliko bolj natančno potovanje zraka. Namestili so karbonske pragove, zadnji konec pa se ponaša z velikim ”spojlerjem”, karbonskim difuzorjem in izboljšanim izpušnim sistemom. Če vse to kombiniramo še z zelo priljubljeno barvo Long Beach Blue, ta primerek brez dvoma postane eden izmed privlačnejših M2, ki smo jih kdajkoli videli.

Posvetili so se tudi notranjosti, kjer sicer povečini črno usnje dopolnjuje z modrimi šivi in dekorativnimi elementi iz karbona.

 

 

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code