Verjetno eden najbolj znanih igralcev slavnega lika si je tokrat osmislil hibridnega športnika. 62-letni Pierce Brosnan je sicer že zelo dobro seznanjen z nemško znamko, saj je v filmu The World is Not Enough nastopil celo z legendarnim Z8.

Kako ostati večno“kul”? To je vprašanje, ki si ga zastavi marsikdo v krizi srednjih let, Pierce Brosnan je očitno našel recept. Že tako mu mnogi pripisujejo, da je s sprejetjem vlog v štirih James Bond 007 filmih (GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough in Die Another Day) rešil priljubljenost serije, zato je Pierce lahko “kul” v praktično kateremkoli vozilu… verjetno tudi v Priusu.

pierce-brosnan-bmw-i8 (9)

Irec pa je zelo dobro seznanjen tudi z BMW vozili. Kar nekajkrat je bil opažen v majhnem bavarskem roadsterju: BMW Z3, prav tako mu je isti model družbo delal tudi na snemanju. Svojo slavo sta s pomočjo agenta prejela tudi BMW Z8 ter E38 serije 7. Kot se za skrivnega agenta spodobi, je Pierce tudi sedaj v koraku s časom, nedavno je namreč v Los Angelesu prejel ključe novega BMW i8. Ne samo, da je James Bond za volanom i8 zelo dobra reklama za bavarsko znamko, hibrid je tudi kot ulit za bivšjega agenta 007.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code