Zelo tenka linija ločuje okusne predelave od neokusnih. Če pomislimo na novo sedmico, nam verjetno poprodajne modifikacije ne padejo na pamet... je to pri prefinjenem luksuzu sploh dobra izbira?

Po prvem testiranju BMW serije 7 mi je postalo jasno, da to ni le navaden Bavarec. Spoštovanja vredna mojstrovina sicer je na voljo v športnejši izvedbi (kar se tiče izgleda) M Sport paketa, vendar nekaterim tudi to ni dovolj. Tukaj na pomoč priskoči poprodajna industrija, tokrat s poudarkom pri podjetju 3D Design, ki za bavarskega paradnega konja ponuja agresivne dodatke.

3d design sedmica (4)

Japonsko podjetje predstavlja dve komponenti, ki v kombinaiji ustvarita precej dinamičen pridih vozilu, ki se sicer osredotoča na vrhunec tehnologije in ambienta. Slednji je prejel sprednji “lip”, ki je sicer na voljo le za različico z M Sport paketom in zadnji spojler. Oba dela sta izdelana iz poliuretanskega materiala, narejena pa sta za lahko vgradnjo. 3D Design se je zaenkrat ustavil tukaj, vendar v naslednjih tednih lahko pričakujemo nove izdelke..

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code