Japonci uporabljajo nekoliko drugačne marketinške trike kot pri nas. Vsake toliko časa pri njih pojavi kakšna omejena serija, ki ponuja drugačno/več opreme od standardnih različic, ki se prodajajo kot sveže žemljice.

To se je zgodilo tudi s serijo 5. BMW F10, imenovana Grace Line Special Edition je na voljo le na japonskem avtomobilskem trgu. Grace Line bo proizvedena v le 160 enotah, dobila pa je nekaj zanimivih sprememb, ki bodo zagotovo pripomogle pri razlikovanju od običajnih petic.

bmw-serija-5-grace-line (3)

Nova posebna izdaja premium limuzine je na voljo izključno v Mineral Grey ali White kovinski barvi, skupaj s prilagodljivimi LED žarometi in LED meglenkami. Prav tako moramo omeniti nova in posebna 18-palčna lita platišča, ki osvežijo izgled nekaj let starega oblikovanja modela. Ekipa oblikovalcev se je ukvarjala tudi s podrobnostmi v notranjosti vozila. Serija 5 Grace Line Special Edition ima v Nappa oblečen M Sport volan, Dakota usnjene športne sedeže, digitalno instrumentno ploščo, različne sisteme za pomoč vozniku: npr. Opozorilo Lane Change in Active Cruise Control. Na voljo je le v dveh motornih različicah: 523i in 523d – v Evropi poznanih pod imenoma 520d in 520i. Japonci bodo za različice odšteli 7.2 milijona JPY (51.220,00€) za bencinsko različico in 7.43 milijona japonskih jenov (52.830,00€) za dizelski 520d.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code