BMW Abu Dhabi nas ponovno razveseli z novo galerijo redke Java Green serije 6. Seveda je najmočnejša različica šestice v obliki 650i edina izbira za tako prestižen salon, ki slovi po unikatnih originalih.

Individual izbira živo zelene barve je bila predhodno uporabljena že na E92 M3 in 1M, za njo pa se je v zadnjem času odločilo tudi nekaj lastnikov F82 M4. Prav tako se je nekaj časa nazaj v Abu Dhabiju že predstavila Java Green šestica, le da je slednja v svojem imenu nosila najmočnejšo črko na svetu: M6 Gran Coupe.

650i-cabrio-java-green (19)

19-palčna platišča, prilagodljivi LED žarometi in usnjena notranjost v belo/črni kombinaciji zaključijo popoln izgled BMW 650i kabrioleta, katerega 4,4-litrski V8 proizvede 450 konjskih moči in 650 Nm navora. Čeprav je od Coupe različice kar 130 kilogramov težji, do stotice še zmeraj potrebuje 4,6 sekunde, najvišjo hitrost pa ima omejeno na 250 km/h. Vseeno številke pri odločitvi za nakup takšnega lepotca niso glavni faktor. Kabriolet je kot nalašč za mirno vožnjo ob obalah Združenih Arabskih Emiratov.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code