Če ste ljubitelj funkcionalnosti in športnih predelav, potem bo naslednja JB4 BMW serija 3 Touring kot nalašč za vas.

Pred vami se nahaja zares izjemna umetnina; plod trdega dela enega samega zagrizenca Marca van Weerda, ki se je odločil, da bo predelal svoj BMW E91 335i. Že sam po sebi mogočen bencinar pa ni doživel le reprogramiranja za tistih 30-40 konjičkov več, o ne. Mat siva pošast pod pokrovom motorja skriva kar 813 konjskih moči in 1024 Nm maksimalnega navora!

jb4-e91-800hp (44)

Kako mu je to uspelo? Namestil je novi turbopolnilnik z dvojno spiralo, turbo-kolektor podjetja Vm-Motorsports, po meri izdelane izpušne cevi s karbonskimi zaključki, nove Bocheve injektorje, intercooler, za piko na i pa še cel kup karbonskih dodatkov. Njegov namen je še izboljšati zmogljivost po menjavi trenutno standardnega menjalnika, ki je dosegel svojo maksimalno torzijo.

jb4-e91-800hp (6)

Po nadgradnji pričakuje, da bo njegova karavanska pošast presegla magično mejo 1000 konjskih moči! V standardni obliki serija 3 prejšne generacije iz šestvaljnika iztisne 302 konjski moči in 400 Nm navora, kar pomeni, da je z vsemi dodatki in predelavami Nizozemcu uspelo, da je zmogljivost več kot podvojil. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: JB4 Tuning Benelux

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code