Morda ne boste verjeli, ampak po vso to navlako se dejansko skriva BMW serija 3 (E36). BMW E36 serije 3, ki je bil proizveden med leti 1990 in 2000.

Vozilo se je uspešno ubranilo konkurence in dobilo nešteto nagrad od večjih avtomobilističnih revij, isto pa ne moremo reči spodnji predelavi vozila.

kiros-2

Predelava podjetja Kiros Automotive Design iz Grčije je nekaj, khm, posebnega. Za trojko so naredili “widebody” paket imenovan “Hosiafla“. V paket je vključena tudi notranjost s srebrnimi usnjenimi sedeži.

kiros-1

Najbolj opazna, v oči zbadajoča pa je zunanjost z razširjenimi blatniki, prednjim odbijačem, popolnoma preoblikovano prednjo masko, ki ima sedaj namesto ledvičk Kiros logotip. Tukaj se “Fast and Furious” deli ne končajo: izmrličen E36 ima po meri narejen izpušni sistem s petimi (!) izpušnimi cevmi, Hella LED sprednje in zadnje luči, zatemnjena stekla, H&R športno vzmetenje, Brembo zavorni sistem, za piko na i pa sedi na Lodio Drive ročno izdelanih 18-palčnih platiščih, oblečenih v Toyo Proxes T1-S pnevmatike ((225/40 ZR 18 spredaj in 295/35 ZR 19 zadaj).

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code