Avtomobili, ki jih Top Gear testira gredo naprej v prodajo... tako se je zgodilo tudi s slavnim Yas Marina Blue F80 M3, ki ga je nek britanski kupec prejel v svoje roke kot normalno, rabljeno vozilo.

Rob Willis iz Dratforda je zapravil petdeset tisoč britanskih funtov za sinje modrega M športnika bavarske divizije, ko je ugotovil da je z vozilom marsikaj narobe. Kasneje je ugotovil, da je prav njegov avto vozil kdo drug kot: Jeremy Clarkson, glavni bivši voditelj popularne BBC avtomobilistične oddaje Top Gear. Očitno je… nekoliko “zatežen” moški imel nekaj pripomb glede njegove vožnje in jo povezal z napakami njegovega vozila.

Njegov M3 naj bi imel namreč kar nekaj težav z zavornim sistemom in krmiljenjem – cviljenje zavor in pokajoč zvok volana je bil glavni vzrok za skrb. Po ogledu stare epizode Top Geara je lastnik izpostavil grobo ravnanje z vozilom in se pritožil lokalnemu uradnemu prodajalcu. Slednji so mu vozilo po pritožbi zamenjali, to pa ni prvič, da se je kdo pritožil nad stanjem Top Gear testnega vozila. Leta 2003 se je Adrian Hamilton že pritožil nad uničeno sklopko in pnevmatikami C-type Jaguarja.

m3-yas-marina-blue

Kakšno je vaše menenje? Bi se nad dejstvom, da je za volanom vašega avtomobila sedel Clarkson jezili, ali bi bili morda nad tem dejstvom celo navdušeni? V vsakem primeru napake niso bile ekstremne, menjava za novo vozilo pa skoraj nepotreben ukrep prodajalca.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code