Jp Peformance je za promocijske namene kar nekajkrat popolnoma preobrazil svoj razširjen M4, kje pa je končal na koncu? Obdan z Liberty Walk "widebody" paketom in BMW M barvami je bil v začetku leta naprodaj za 119.000,00 €.

jp-performance-liberty-walk-m4 (1)

Primerek iz nemške tuning hiše je nedvomno prejel svoj delček slave. Svoje življenje je začel kot Alpine White M4, kmalu pa je prejel kar nekaj sprememb, od Mb Design 20-palčnih platišč, Accuair prilagodljivega vzmetenja, 255/30 ZR20 in 325/25 ZR20 širokih pnevmatik, do najbolj očitne predelave znanjosti s pomočjo LB Performance “duck tail” spojlerja, ekstremne razširitve blatnikov, novega sprednjega in zadnjega odbijača, v katerega je vgrajen tudi nov karbonski difuzor, ki obdaja karbonske zaključke izpušnih cevi. Zdi se mi, da tekmovanje med “widebody” M4 primerki poteka le med dvema kandidatoma. Prvi je Vorsteinerjev, drugi pa Liberty Walk. Slednjega si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Takole se je LB Performance M4 predstavil v minimalistični Alpine White barvi karoserije, v kateri je svoje podjetje zastopal več kot pol leta. Perfekcija v belem? Definitivno.

Kasneje pa se je M4 Coupe preobrazil še v nekoliko bolj izstopajočega športnika, ki spominja na Safety Car vozila. Projekt, ustvarjen v sodelovanju z Unique Cars Club je pridobil na svoji vrednosti prevsem z Libery Walk predelavo, za katero boste odšteli približno deset tisočakov, omenjen primerek, ki je zaradi svoje nadgradnje izgleda dobil ime Liberty Walk 2.0 (zweipunktnull) pa je svojega novega lastnika za slabih 120 tisoč evrov prejel v začetku letošnjega leta.

Vir: Jp-Performance.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code