Pretekli vikend, smo pred A-Cosmosom opazili zanimivo dogajanje.

Že nekaj časa ni več skrivnost, da se za ljubljanski BMW A-Cosmos zanima madžarski kupec (WAE – Wallis Automotive Europe), a so se stvari očitno že začele pospešeno odvijati. Pred salonom smo namreč v petek in soboto opazili celo madžarsko delegacijo, ki je v Ljubljano prišla z dvema BMW X3 in enim BMW X5.

Po pričevanju zaposlenih v podjetju A-Cosmos so prišli na obvezni inšpekcijski pregled oziroma evaluacijo, kjer so preverili stanje prodajnega salona, servisnih storitev, splošno stanje objekta in poslovanja na sploh. Omenjena evaluacija je po naših informacijah trajala cel petek in soboto, kar pomeni, da so bili morebitni kupci pri izvajanju res temeljiti, pri sami izvedbi pa so bili po njihovih besedah do tamkajšnjih zaposlenih zelo prijazni in korektni, ter jim postavljali veliko vprašanj.

Kaj se torej dogaja? So bili nad stanjem objekta in poslovanja zadovoljni in to sedaj pomeni, da se bo predaja izvršila že v kratkem, ali se je kje zalomilo? Vsa ta vprašanja smo naslovili direktno na A-Cosmos, ob prejemu odgovorov, pa jih bomo seveda delili z vami.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code