Kaj se zgodi, ko krogla za rušenje zadane BMW serije 3?

0
Medtem, ko skorajda vsi uživamo ob ogledu videoposnetkov v ''slow-motion'' načinu, nam je vseeno žal, ko vidimo kako na zabaven način uničujejo še povsem dobra vozila.

Kljub temu, da je BMW serije 3 E46 že kar v letih, je še vedno relativno varen avtomobil. Skozi leta so ljudje hvalili trdnost potniške kabine, seveda pa kot vsak avtomobil, le-ta ni dovolj trdna da bi prenesla udarec krogle za rušenje. Vas torej zanima, kaj se zgodi, ko krogla za rušenje udari ob E46 serije 3 kabriolet?
Verjamemo, da skorajda vsi uživate ob ogledu videoposnetkov v ”slow-motion” načinu, zato je Youtube kanal z imenom ”The Slow Mo Guys” več kot primeren, saj razpolaga z zajetnim številom prav takih posnetkov. Kroglo za rušenje so pred tem že uporabili za nekaj drugih vozil, Buicka in Hondo Element.

BMWBLOG-bmw-serije-3-e46-wrecking-ball-e46 (7)

Kroglo so spustili z višine 35 metrov, serijo 3 pa zadane s hitrostjo približno 100 kilometrov na uro. To je ogromno, če upoštevamo, da tehta več kot 450 kilogramov! Kaj se zgodi si lahko ogledate v spodnjem videposnetku, lahko pa povemo, da ji BMW serije 3 E46 ni predstavljal niti najmanjše ovire. Seveda pa nam je za serijo 3 žal, kljub temu, da gre za nepriljubljeno kabrio izvedenko. Nenazdanje gre le za eno izmed najboljših manjših limuzin v bogati zgodovini znamke.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code