Na koncu še enega uspešnega leta, vas na prvi dan novega leta popeljemo skozi celotno lansko leto in vas povabimo, da skupaj na hitro preletimo, kaj vse se nam je dogajalo.

V letu 2017 smo tako testirali veliko novih avtomobilov, vse od najmanjšega MINI Cooperja, do največjega BMW serije 7. Seveda so bili vzponi in padci a si še vedno upamo trditi, da je za nami uspešno leto. Udeležili smo se evropskega avtomobilističnega salona v Ženevi in izkusili tudi sloviti Nurburgring, kjer se nam je uspelo voziti celo s kolesom.

Lahko bi rekli, da je bilo za nas leto 2017, leto športnikov, saj smo preizkušali vse od BMW M240i pa do brutalnega BMW M6 Competition s kar 600 konjskimi močmi. Pozabiti ne smemo niti dveh prav posebnih BMW M4, kjer je bil en naknadno predelan v Moto GP Safety Car, spet drugi pa je bil dodelan že tovarniško, saj je imel na sebi prav vse možne M Performance dodatke, kar je avtomobil res poneslo nivo višje.

Pozabiti ne smemo niti električnih ter hibridnih posebnežev znamk BMW in Mini, seveda pa smo bili veseli tudi vseh ostalih avtomobilov, ki jih je preveč, da bi vse naštel. Skratka imeli smo se super, upam, da smo tudi vam skozi članke in izjemne avtorske fotografije pričarali realno sliko in ažurne novice iz sveta te nemške znamke, ki jo imamo vsi na posebnem mestu v naših mislih. Vemo, da smo bili včasih nekoliko sitni s temi oglasi, a žal lahko le tako ‘preživimo’ in še naprej na enem mestu zbiramo vse kar je novega o BMW koncernu.

Zato bi vam v imenu celotnega uredništva še zadnjič letos rekel hvala za vašo podporo, za naprej pa srečno in veselo v letu 2018!

BMWBLOG-srecno-2018

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code