Se tudi vi veselite vseh novosti, ki jih je za pariški avtosalon letos pripravila bavarska znamka? Za vas bomo vse novosti predstavljali v naslednjih parih dneh.

Jutri in vse do 14. oktobra bo Pariz ne le pomembno mesto Francije temveč bo vsa pozornost tega mesta namenjena tudi avtomobilskim navdušencem, ki si bodo z velikim zanimanjem prišli ogledat vse novosti na pariški avtosalon. Kar nekaj znamk letos na omenjenem avtosalonu ne bo prisotnih, mi pa bomo za vas v prihodnjih dneh pokrivali bavarsko znamko.

Največ zanimanja bo prav zagotovo požela nova generacija serije 3, ki jo že prav vsi izjemno težko pričakujemo. Pričakujemo sicer, da bo nova serija 3 obdržala precej potez zdajšnje generacije, deležna pa bo tudi precej očitnih sprememb, ki mu bodo dale nov izgled. Prva sprememba bo uporaba naprednejše platforme CLAR, ki bo občutno zmanjšala težo vozila, kljub večjim dimenzijam za več prostora v potniški kabini in v prtljažnem prostoru. Vsekakor komaj čakamo na novo športno limuzino, ki nas zagotovo ne bo pustila ravnodušnih.

Prav tako bomo v živo prvič videli BMW Z4, serijo 8 in X5. BMW je s Toyoto pripravil dostojnega roadsterja, ki po besedah vodilnih predstavlja prave vrednote bavarskih vozil. Obdržal je večino proporcev originalnega Z4 in se ga zato prav zagotovo veselimo. BMW je s serijo 8 od mrtvih obudil legendo. Če nas bo nova serija 8 prepričala tudi v živo pa bomo kmalu videli. Nadaljevanje v prihodnost z novo generacijo športnega terenca X5 bo zagotovo zanimivo. Nova generacija športnega terenca X5 je malce pridobila na dimenzijah, a zato naj bi bilo več udobja in prostora. Komaj čakamo vse poteze novega športnega terenca tudi v živo – še najbolj različice 45e. BMW bo predstavil tudi model i3 z nekoliko večjo kapaciteto baterije – 120 Ah.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code