Pri BMW zaenkrat še nimajo nobenih namenov nadgrajevanja serije 3 GT več kot z M-paketom, ki ima večja kolesa, rahlo bolj agresiven izgled in povprečen pogonski sklop.

Ker bavarci ne naredijo močnejše verzije njihove “executive” limuzine, da bi konkurirali Audiju in Mercedes-Benzu, bi bil M3 GT sicer lahko prava rešitev.

BMW-M3-GT-M4-GC-4[3]

Upodobitev na fotografijah prikazuje kako bi vozilo lahko izgledalo. Razmišlanje v smer močnejšega GT morda sploh ni tako slaba ideja. Glede na to, da pri BMW že delajo bolj masivne M modele (X5 in X6), bi ta manjši in bolj praktičen “sedan” imel veliko smisla. Upodobitev, ki so jo izvedli pri AutoProjecoes vključi vse M podrobnosti, kot je agresiven prednji odbijač, širši blatniki, stranske zavese in tipična M platišča.

BMW M3 GT[2]

M3 GT bi lahko bil tudi edini z opcijo štirikolesnega pogona, vendar bi še zmeraj z lahkoto ohranjal značilnosti M vozil. Včasih je zanimivo, kako pri BMW izpeljejo projekte različnih modelov, ki niso tako zanimivi, vendar spregledajo tiste zelo očitne. Se vam ne zdi?

2 KOMENTARJI

  1. Mislim, da bi pri bmw lahto GT variante uporabili kot “izgovore” da jim ni treba izdajati navadnih limuzinskih M3 ter M5 v xDrive varianti, naredijo naj M3GT ter M5GT z pogonom xDrive (da konkurirajo mercedesu in audiju), limuzinski M5 ter M3 pa naj pustijo na zadnji pogon; pa je volk sit in koza cela

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code