Priti na dom bilijonov otrok v eni noči ni lahko opravilo. Dejansko je na svetu več kot 2 milijardi malčkov, ki 25. decembra pričakuje bradatega starca, da jim prinese darila, ki so si jih želeli celo leto. Zaradi vedno večjega števila majhnih zahtevnežev je božiček zamenjal sani za nekaj bolj divjega. V novem reklamnem spotu […]

Priti na dom bilijonov otrok v eni noči ni lahko opravilo. Dejansko je na svetu več kot 2 milijardi malčkov, ki 25. decembra pričakuje bradatega starca, da jim prinese darila, ki so si jih želeli celo leto. Zaradi vedno večjega števila majhnih zahtevnežev je božiček zamenjal sani za nekaj bolj divjega.

V novem reklamnem spotu BMW Božiček pokaže, da zna tudi “driftat”! Nobenih težav mu ne povzroča vožnja Austin Yellow BMW F82 M4, z njim pa sedaj lahko bolj enostavno dostavi vsa darila. Nažalost je posnetek zelo kratek, tako komaj oprimemo zgodbo, vseeno pa moramo priznati, da imajo pri BMW inovativne ideje.

Če bi bile vse hiše po svetu razporejene enakomerno, bi Božiček potreboval do vsake sosednje 1,2 kilometra, skupaj to znese 120 milijonov kilometrov. So severni jeleni kos temu opravilu? Seveda ne! Če pa bi želel dejansko to opraviti v eni noči, bi se moral premikati s hitrostjo 3,767,400 km/h oziroma 3000 X hitreje od hitrosti zvoka. Ok, torej M4 tudi ni zmožen takšnih nadnaravnih hitrosti, vseeno pa je hitrejši od jelenov, katerih najvišja hitrost znaša le 24 km/h. Torej se je Božiček odločil pravilno in “presedlal” raje na bavarske konjičke.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code