BMW je predstavil svoj zadnji izdelek oddelka BMW M - to je BMW M4 CS. Verjetno vas zanima kako izgleda v premikajoči se sliki. Oglejte si prvi videoposnetek tega šarmantnega športnika!

Novo predstavljeni BMW M4 CS je navdušil svetovne množice. Umeščen je med M4 Competition Package in najbolj brutalnega BMW M4 GTS. 3,0-litrski vrstni šestvaljnik po novem razvije 460 konjskih moči in kar 600 Nm navora. Avtomobil je tako še hitrejši in bolj zaželen med kupci.

BMW-M4-CS-world-premiere (4)

V sodelovanju s hitrim dvosklopčnim 7-stopensjkim samodejnim menjalnikom in po zaslugi nižje teže M4 CS od 0 do 100 km/h potrebuje le 3,9 sekunde, kar je 0,1 sekunde hitereje od M4 Competition Package, 0,2 sekunde hitreje od običajne M4 in le 0,1 sekunde počasneje od M4 GTS. Najvišja hitrost je elektronsko omejena na 278 km/h, prav s to najvišjo hitrostjo pa je M4 CS postavil odličen čas na Nürburgringu; 7 minut in 38 sekunde.

A kljub vsem številkam vas verjetno zanima kako avtomobil izgleda v premikanju. Kakšen pa je zvok, ki ga razvije in pride na plano skozi velike 80 mm izpušne zaključke?

Oglejte si ga in mu prisluhnite v spodnjem videoposnetku. Uživajte!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code