Predstavljamo vam cenejšo alternativo doplačevanja BMW i3 s podaljšanim dosegom. In to vam ponuja ... Honda? Gadget Review je iskal alternativo za  drago doplačilo originalnega majhnega dodatnega motorja i3, s katerim lahko z enim polnjenjem podvojite kilometre.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Iz lokalnega trgovskega centra so si sposodili Honda prenosni generator, ki so ga priklopili za pol ure na BMW i3 in odšli na kavo. Rezultat po pol ure polnjenja, je bilo približno 6 dodatnih kilometrov več dosega, kar ni ravno revolucionarno, ampak je pa vsaj malo poučno. In glede na to, da Honda generatorji stanejo od približno 600 € naprej, zna biti zadeva dolgoročno precej bolj prijazna za našo denarnico.

Gadget Review je s poskusom stopil še en korak naprej in poskušal zagnati generator v zadnjem delu avtomobila in ga priklopiti v kompletu s prezračevalnim sistemom, vendar eksperiment ni deloval, ker avtomobil ni želel speljati med polnjenjem, zraku v kabini pa tudi ni šlo na bolje. Spodaj si v 5-minutnem posnetku oglejte, kako je testiranje potekalo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code