AC Cobra je eden najbolj ikonskih ameriških športnih avtomobilov, kar je tudi glavni razlog, da je eden izmed najbolj kopiranih.

Replike tega legendarnega ameriškega športnika je namreč dosti lažje najti od originalov, še vedno pa na eni strani obstajajo replike, ki so skoraj identične originalu, na drugi strani pa paketi transformacije kot je ta, ki smo ga našli naprodaj na spletni strani ebay. V oglasu ne gre za specifično repliko AC Cobre temveč za paket sestavnih delov, s katerim transformirate vašega BMW Z3 v pravo ameriško ikono.

Ta paket vključuje kos celotnega prednjega dela s pokrovom motorja, spodnji zadnji del, zgornji zadnji del, dva stranska kosa ter set pritrdilnih elementov in nosilcev s katerim vse skupaj pritrdimo na BMW Z3. Transformacija sploh ne izgleda tako zapletena, saj bi jo zagotovo opravili v enem dnevu (če ne štejemo barvanja seveda). Prodajalec trdi, da ne potrebujete prav nič posegati v šasijo BMW Z3, vse kar morate storiti je to, da odstranite večino karoserije in jo zamenjate s kupljenimi elementi.

Morda se vse to vseeno sliši lažje kot dejansko je, a bi znal biti dober projekt za domače mojstre, ki radi sami delajo na svojih avtomobilih. Podjetje pod imenom Classic Coachworks v kolikor se ne počutite dovolj sposobne, da bi transformacijo opravili sami, vseeno ponuja tudi storitev zamenjave karoserijskih delov. Omenjeni paket iz steklenih vlaken brez montaže se sicer prodaja za 3.230€ (2.950 funtov) kar niti ni tako pretirano, za tako transformacijo avtomobila. Najboljši del tega kompleta je ta, da ne potrebuje nobenih modifikacij, kar pomeni, da se lahko BMW Z3 kadarkoli zlahka vrne v prvotno stanje. Kaj pravite?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code