Končno predelava, ki ne predstavlja samo najnmočnejših modelnih različic. Dokaz, da so lahko tudi šibkejši motorji zadovoljivi za marsikatere potrebe, se nahaja pod pokrovom BMW 220i Coupeja.

V prvilačen vzorec preoblečena dvojka, polepljena z reklamnimi napisi podjetja, kjer je dobila občutno več moči, je daleč od šibke. V standardni obliki različica 220i iz svojega 2.0-litrskega štirivaljnika iztisne 184 konjskih moči in 270 Nm maksimalnega navora, po zaslugi nemškega poprodajnega specialista Mcchip-dkr, pa bencinski malček doseže kar 320 KM.

bmw-f22-2-mcchip-dkr (13)

Seveda za takšno drastično povišanje ni možen le priklop na računalnik, projekt MC320 vsebuje tri stopnje nadgradnje programske opreme, nov turbopolnilnik, visoko zmogljive izpušne cevi, športni katalizator in intercooler. Poleg povečanjih konjskih moči dvojka sedaj premore tudi 542 Nm maksimalnega navora, najvišja hitrost pa sedaj znaša 250 km/h.

bmw-f22-2-mcchip-dkr (2)

Za piko na i so dodana tudi nova MBDesign 19-palčna platišča, za izboljšanje vozne dinamike pa je bilo nameščeno tudi KW prilagodljivo vzmetenje.

Vir: Bimmertoday.deFotograf: Bimmertoday.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code