AutoCouturjevi unikati vedno znova presenečajo... in čeprav je naslednji primerek že njihov stari znanec, si vseeno zasluži toliko pozornosti kot novejši modeli.

Posebna izdaja s posebnim tretmajem poprodajnih delov: “inception” unikatnosti, ki se zapovrh pojavi še pri modelu, ki je v izumirajoči vrsti: poslednji atmosferski osemvaljnik, ki se skriva pod karbonskim pokrovom motorja je kot poslednji Samuraj, ki se še bori za obstanek v svetu, ki se počasi spreminja v litij-ionsko polnjenje baterij in mlinčke v obliki trivaljnikov.

bmw-e92-m3-limerock-edition (26)

BMW E92 M3 Limerock Edition je Evropejcem precej neznana omejena serija iz leta 2013 z 200 enotami, saj je bila namenjena le ameriškemu trgu. Fire Orange barva karoserije nemudoma razkrije posebno izdajo, ki poleg karbonski dodatkov, Competition paketa, novega izpušnega sistema in vožnje brez omejitve najvišje hitrosti, ponuja tudi pripadajočo notranjost z oranžnimi poudarki in športnim volanom.

Ekipa AutoCouture Motoring ga je kmalu po nakupu v letu 2014 vzela v svoje roke in pričela s predelavami. Ognjevit M3 je prejel MHR Widebody paket karoserije, Vorsteinerjev GTS5 sprednji odbijač, GTS zadnji spojler, zadnji difuzor in DTM stranska ogledala. Za izboljšanje zmogljivosti je M3 prejel ESS VT2-625 kompresor, ACM-R hladilni sistem, Brembo GT 380 mm zavore, RD športno vzmetenje, v notranjosti pa je voznik v objemu OEM M Performance športnih sedežev, za pomoč pa mu je še dodaten prikazovalnik informacij o vozilu ACM Edition P3Cars.

bmw-e92-m3-limerock-edition (25)

Vir: Autocouture Motoring

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code