Le poglejte si kako izgleda prestavna ročica ročnega menjalnika v tako dovršeni notranjosti nove serije 3, kljub temu, da bodo le-ti kmalu postali preteklost.

Prav nobena skrivnost ni, da je BMW serije 3 izjemno dovršen avtomobil, ki ne razočara nikjer. Komaj čakamo, da se bomo z njim tudi zapeljali, kot pravijo pri znamki pa pri tem udobje sploh ne trpi. Prav tako je povečana praktičnost, za aktivno varnost pa bodo skrbeli še bolj napredni asistenčni sistemi. Zunaj opazimo nov oblikovalski jezik bavarske znamke, karakterne poteze pa ustvarijo podobo napredne in športne limuzine. Tudi notranjost je precej izboljšana in prijetnejša na ogled, kar pa pokvari določen element od katerega se vse bolj poslavljamo…

To je seveda ročni menjalnik, ki ga sicer najdemo le v dizelski različici 318d oziroma 320d. Vse druge različice, tudi zaenkrat športno najbolj začinjena M340i, so opremljene z osem-stopenjskim samodejnim menjalnikom. Kako izgleda prestavna ročica šest-stopenjskega menjalnika v tako napredni notranjosti je vsekakor zelo čudno in morda tudi nekoliko smešno, poleg tega pa tudi sama oblika prestavne ročice ne bi osvojila kakšnih lepotnih nagrad (vsaj po našem mnenju). Menimo, da v naslednji generaciji serije 3 ročnega menjalnika skoraj zagotovo ne bo več na voljo.

Vir: Bimmertoday.de

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code