V novem letu se veselimo številnih novih BMW vozil za katera verjamemo, da bodo presenetila ves svet zaradi inovativnih tehnologij in dovršenih najnovejših podrobnosti.

Naslednje leto je izjemno obetajoče, saj se veselimo številnih novih BMW vozil poleg vozil drugih proizvajalcev. Vsekakor je izjemno zanimiv BMW M5, ki bo v začetku leta tudi začel s prodajo, kljub temu, da so ga številni novinarji že imeli možnost preizkusiti. Tako ga bodo lahko vozili vsi BMW navdušenci, kar je že samo po sebi izjemno zanimivo, saj gre za prvi M5 s štirikolesnim pogonom. Veselimo se tudi BMW X7, ki bo tudi prvi veliki športni terenec s tremi vrstami sedežev. Predstavljal bo prestižno ponudbo znamke tudi v segmentu športnih terencev in bo konkuriral Mercedes-Benz GLS razredu. BMW se je odločil, da bo model Z4 ponovno dodal v svojo ponudbo in ga tako v naslednjem letu tudi predstavil. Osnovan na platformi, ki je bila razvita v sodelovanju s Toyoto naj bi predstavljal velik napredek v tehnologiji. Pričakujemo tudi različico M40i, ki naj bi uporabljala B58 3,0-litrski prisilno polnjeni šestvaljnik.

BMWBLOG-z4-concept-unveiled (40)

A menimo, da večina BMW navdušencev močno stremi k razkritju nove BMW serije 8. Na podlagi fotografij koncepta in številnih fotografij ujetih med testiranjem lahko sklepamo, da bo BMW ponovno presenetil in predstavil izklesano lepotico na štirih kolesih. Pričakujemo tudi BMW M8 različico, katero smo čakali vse od leta 1989.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code