Vsekakor se pri nakupu M760Li lahko odločite za kakšno bolj konzervativno barvo kot je recimo črna, siva ali bela. Obstaja pa nekaj ljudi, ki si želijo izstopati. Prav takim pa salon v Abu Dhabi ponuja izjemno izstopajoče primerke.

V kolikor želite zapraviti veliko denarja za nakup novega BMW vozila in se odločite za model M760Li, ki odlično združuje eleganco in seveda tudi športne zmogljivosti, je vaša edina naloga še izbira barve zunanjosti. Tukaj v pomoč pride bogata barvna paleta, a za tiste, ki si želijo, da njihovo vozilo še bolj izstopa, je na voljo BMW Individual program. Abu Dhabi BMW salon razpolaga s številnimi primerki novih BMW vozil, ki izstopajo zaradi unikatnih kombinacij barv, BMW Individual in M Performance dodatkov in celo različnimi poprodajnimi dodatki. Vsa vozila so namreč kot nalašč za vse, ki si želijo ”preskočiti” običajne in tudi nekoliko dolgočasne barve, kot je črna, siva ali bela barva. V njihovem salonu najdemo kar nekaj primerkov modela M760Li, zato so se odločili za prav poseben ”photo shoot”, kjer je na ogled ta model v številnih različnih barvah zunanjosti.

BMWBLOG-bmw-m760li-favorite-color-abu-dhabi (7)

Tako najdemo M760Li v San Marino Blue, Twilight Purple, Rallye Green, Chestnut Bronze, Estoril Blue, Imola Red in Austin Yellow barvi. Vse te primerke pa smo videli že pred tem. Za katerokoli barvo se boste odločili pa vedite, da je M760Li druga najhitrejša limuzina (takoj za modelom M5) v BMW ponudbi. Pod motornim pokrovom se namreč skriva 6,6-litrski V12, ki s pomočjo turbinskega polnilnika razvije 610 konjskih moči in 800 nevtonmetrov navora. Moč se na asfalt prenaša preko naprednega  štirikolesnega pogona xDrive, pospešek do stotice pa tako znaša le 3,7 sekunde! Najvišja hitrost je seveda omejena na 250 kilometrov na uro (z M Drive paketom do 305 kilometrov na uro).

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code