Kelleners Sport predstavijo svoj zadnji tuning projekt, osnovan na zadnji generaciji BMW X5.

Tuning Podjetje, ki ima svoje objekte v jugozahodni Nemčiji, ponuja športen in obenem eleganten paket, ki vključuje razširjeno karoserijo, izpušne cevi iz nerjavečega jekla, aluminijasta platišča, paket za znižanje podvozja in veliko možnosti notranjih dodatkov.

Zunanjost dobi novo, bolj aerodinamično podobo s pomočjo novega prednjega podaljška odbijača, razširjenih blatnikov in predelanega zadnjega odbijača. Prenovljen je tudi izpušni sistem, prilagodljivo vzmetenje in set novih 22-palčnih platišč, ki so oblečena v nizko profilne 295/30 ZR 22 pnevmatike.

V notranjosti opazimo usnje višje kvalitete in veliko karbonskih in lesenih elementov. Tudi preproge so zamenjane za takšne iz velurja s Kelleners Sport logotipom, celoten izgled pa zaključijo aluminijasta pedala.

Paket je na voljo za xDrive30d, xDrive35i in xDrive50i modele. Dizelska različica dobi nekaj več konjičkov (s paketom jih ima 302 KM) in 655 Nm navora, manjši bencinski motor sedaj proizvede 358 KM, najmočnejši motor pa 527 in 761 Nm navora.

Vse nadgradnje so na voljo po naročilu pri Kelleners Sport prodajalcih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code