Že nekaj dni opazujemo predelane fotografije, koga drugega le, kot Theophilus China. Navsezadnje pa vozila na spodnjih slikah niso BMW-ji.

Ali so KIA vozila vredna objave? Po dolgem razmisleku glavnega urednika mi je objavo oddobril, ampak le pod pogojem da naslovna slika vsebuje Jackie Chana (he, he, he…). Rečeno, storjeno. Torej zakaj v objavo? Ker imajo BMW ledvičke, in končno tudi korejska znamka dobi nekaj nemške kvalitete. Theophilus si je omislil spremembo (izboljšavo, he, he) kar 10 Kia modelov od Venge do najprestižnejšega K9.

Vas slike presenetijo? Kar nekaj modelov je z dodanimi BMW ledvičkami sumljivo podobnih originalnim bavarcem. K9 namreč zelo spominja na serijo 7 in Cadenza ima definitivno nekaj podobnosti s serijo 5. Tudi Ceed ima veliko podobnih linij, kot serija 2 Active Tourer, pri SUV-jih pa bi KIA Sorento z lahkoto primerjali z BMW X5. To pa ni prvič, da se je Theophilus lotil zanimivega preoblikovanja. Mesec nazaj je šestnajstim BMW modelom ledvičke odvzel, kako so vozila izgledala po odstranitvi si lahko ogledate TUKAJ.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code