Zdi se, da je Bolgarsko podjetje za predelave notranjosti prodalo dušo za stranko kitajskega porekla. MINI One Cabrio R57 generacije je prejel nekaj grotesknih modifikacij. Ste pripravljeni na mučenje oči?

Vilner, znan po imentnih stvaritvah in uporabi kvalitetnih materialov, nas je tokrat nekoliko razočara. Njihov prvi projekt za azijski trg razkriva personaliziranega MINI-ja, katerega duša verjetno kriči od groze. Odgovor podjetja gre nekako takole: “Odzvali smo se povpraševanju mlajših kupcev, ki želijo, da vozilo ne pozna besede skromnost ali nevpadljivost”.

vilner-mini-one-cabrio (4)

Lastnica vozila je igralka Tyan Lynn, ki je želela, da se MINI sklada z njenim karakterjem – ekstrovertno osebnostjo, ki naravnost obožuje barve. Vijolična Alkantara in usnje, modri poudarki notranjosti in kontrastni šivi oblazinjenja so bili izbrani po željah stranke. Ker je bila barva karoserije originalno bela, je bilo potrebno slednjo povezati z živo notranjostjo: tako je MINI kabriolet prejel modro-vijolične pokrovčke na platiščih in obarvane sprednje blatnike v isti barvi.

vilner-mini-one-cabrio (13)

Ker kombinacija teh barv ni bila dovolj je MINI prejel še svetleče zlate podrobnosti, ki naj bi celo bile iz pravega zlata. Čudo asimetrije, nezadovoljivega končnega rezultata in čudnih barvnih odtenkov v nas porajajo dvom v sicer zelo spoštovano poprodajno podjetje. Vilner le še dodaja zadnje besede: “Diskretno kot ognjemet.”

[sam id=”19″ codes=”true”]

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code