Brez dvoma ena izmed bolj agresivnih predelav, ki smo jih videli na futurističnem modelu i8.

Predelovalska hiša AC Schnitzer z dolgo tradicijo opremljanja različnih BMW modelov nam tokrat predstavlja dodatke za futuristični i8! Kljub temu, da smo nekaj predelanih primerkov modela i8 že videli, menimo, da je izdelek podjetja AC Schnitzer razred zase. Zagotavlja bolj agresiven izgled, verjamemo pa, da zaradi ponekod preveč izrazitih predelav le-ta ne bo povšeči vsem. Lansko leto smo na avtomobilskem salonu v Ženevi imeli moč videti podobno predelavo na i8 Coupe, tokrat pa jo lahko prvič vidimo še na i8 Roadsterju. 

BMW i8 Roadster je bil opremljen z nižjimi športnimi vzmetmi, ki podvozje znižajo od 20 do 25 milimetrov v primerjavi s serijskim vzmetenjem. Predelava vključuje tudi AC Schnitzer sprednjo masko in bočne oznake predelovalske hiše. Zunaj med drugim opazimo veliko karbonskih dodatkov, kot so recimo elementi na sprednjem odbijaču, pokrovih stranskih ogledal, zračnikov, kljuk, le težko pa ne bi opazili elegantnega Racing zadnjega spojlerja. V notranjosti opazimo aluminijaste pedalke, prostor za stopalo in prav tako iDrive kontroler v enakem materialu. Preproge so iz kvalitetnega velurja.

Predelava vključuje tudi lahka aluminijasta platišča AC1 dimenzije 21-palcev. Kot pravijo odgovorni pri predelovalski hiši, naj bi samo platišča znižala maso vozila za 4,4 kilograme.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code