BMW X2 je z AC Schnitzer predelavo pridobil na dinamičnosti. in izgledu!

Natanko eno leto po tem, ko je bil športni terenec BMW X2 prvič predstavljen javnosti, je predelovalska hiša AC Schnitzer predstavila program dodatkov, ki oplemenitijo zunanji videz trendovskega modela. Dodatki predstavljajo tako imenovane ”Aero” dodatke na zunanjosti, druga aluminijasta platišča, znižano vzmetenje od 20 do 35 milimetrov, paketi za optimizacijo motorja pa so trenutno še v razvoju.

Dodatki na zunanjosti vsekakor niso preveč opazni, a zagotovijo, da X2 izgleda še nekoliko bolj dinamično kot sicer. Opazimo sprednji M-Technik dodatek na odbijaču in zadnji spojler. Na voljo so tudi aluminijasta platišča AC1 v velikosti 19 oziroma 20 palcev. Le-ta so na voljo v različnih barvnih odtenkih. Seveda ne manjka tudi bolj izrazita izpušna cev in AC Schnitzer grafike. V notranjosti opazimo nekaj dekorativih dodatkov in posebno oblazinjenje.

V delu so tudi paketi optimizacije moči motorja. Različica 20d bo tako iz 190 konjskih moči razvila 220 konjskih moči. Predelava je namenjena tako modelom tako štirikolesnim kot dvokolesnim različicam.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code