Manj je več - to dokazuje tudi najmočnejša različica bencinske dvojke, ki z rdečimi platišči in nekaj aerodinamičnimi deli poskrbi za "clean look" in ravno dovolj sprememb, da postane nekaj posebnega.

M235i uporablja N55 šestvaljnik z M Performance TwinPower turbo tehnologijo, ki proizvede 326 konjskih moči in 450 Nm navora. Po novem pa je to druga najmočnejša dvojka, krono najboljšega je nekaj tednov nazaj prevzel M2. Še zmeraj M235i ni za odpis, saj do stotice potrebuje le 4,8 sekunde, preverjeno pa je tudi prava adrenalinska poslastica.

RW-Carbon-Coles-BMW-F22-M235i-(1)

BMW F22 M235i prejme celoten paket RW Carbon, kar vključuje 3D Style sprednji”lip”, prtljažni spojler, pokrove zunanjih ogledal in difuzor po vzoru Exotic Tuning. Vsi dodatki so izdelani iz zelo trpežnega prepletenega vzorca karbonskih vlaken s prozornim premazom za popoln sijaj in UV zaščito. Poleg teh izdelkov imajo M235i še Seibon karbonski pokrov motorja in črne ledvičke, najbolj pa nedvomno izstopajo VMR VB3 platišča v rdeči. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code