Pomlad 2015 s seboj prinaša še en nov model. V Austin Yellow barvi se s svojimi M oznakami bohoti v vsej svoji veličini. No, na žalost ni govora o novem avtomobilu, temveč o BMW kolesu.

Cuise M-Bike Limited Edition je nekaj prav posebnega. Če imate dovolj denarja, ga lahko kupite in ga dodate svoji zbirki ostalih M koles, vsekakor pa je tudi uporaben za vsakodnevno uporabo, Je tudi pravi kos umetnine. Verjetno bi marsikdo v garaži želel tudi Austin Yellow M4, katerega omenjena barva je značilni element… morda je kolo najboljši približek?

m-kolo-austin-yellow (2)

Vseeno vas tudi ekološko prijazno prevozno sredstvo ne bo stalo pretiranih vsot denarja: zanj boste odšteli 1.400 €. Ker naj bi to bil “Limited Edition” izdelek jih bo proizvedenih le 500, vsi pa bodo prodani prek BMW salonov in bodo s seboj nosili posebno plaketo ter certifikat, da niste slučajno prejeli kakšne poceni kitajske robe.

Okvir BMW Cruise M-Bike izgleda agresivno, morda zaradi rahlega loka zgornjega dela, ki nam upodobi agilnost, hitrost, skupaj s spuščenim zadnjim okvirjem. Minimalistična filozofija pa se bo verjetno precej dobro obrestovala, cena v zmernem okvirju pa bo poskrbela, da se bodo austinsko rumena kolesa prodajala kot vroče žemljice.

m-kolo-austin-yellow (1)

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code