Nekoliko smo že postali siti različnih poprodajnih podjetij, ki so kot svoje pakete modifikacij predstavljali le lepotne izboljšave. Zato je tukaj Turner Project i8, ki poleg živo rumene barve še nekaj skriva v podvozju...

Turner Project i8 je na dobri poti do uspešne predelave. Na Rumeno-modrem hibridnem športniku so zamenjali že vzmetenje in dodali nova platišča za bolj agresiven videz… sedaj pa je čas, da Bavarec izgubi še nekaj kilogramov in pridobi močnejše hrumenje.

BMW-jev majhen turbinski trivaljnik skupaj z električnim motorjem nedvomno že proizvede zadostno količino konjskih moči, vseeno pa ne proizvaja zaželjenega zvoka močnejših motorjev, ki so brez prisilnega polnjenja. Seveda za ta namen i8 uporablja elektronsko ojačitev zvoka, vendar za nekatere tudi to ni dovolj. Tukaj nastopi ideja, kako pridobiti pristen zvok s pomočjo menjave izpušnega sistema. Turner ekipa se je tako obrnila na znamko Arqray, ki je zagotovila izpušni sistem iz titana.

Arqray titan izpušni sistem je tisti, ki omogoča, da je proizvedenega tudi dovolj zvoka. Zadovoljivo pokanje in grgranje ko spustimo pedalko za plin je nekaj najlepšega na svetu. Poleg dodanega užitka v vožnji pa je poprodajni izpušni sistem kar 50% lažji od originalnega! Spodaj poslušajte končni izdelek.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code