V času, ko se situacija z virusom Covid-19 nekako umirja, se lajšajo tudi preventivni ukrepi.

Vsi prodajni saloni za vozila znamk BMW in MINI tako s ponedeljkom 20. aprila odpirajo svoja vrata, izjema je le prodajalec A-Cosmos, ki se je odločil prodajni salon odpreti dva dni kasneje. Tako bodo lahko potencialnim kupcem po dobrem mesecu zopet omogočili ogled in naročilo novih avtomobilov znamk BMW in MINI, kar vse od marčevskega zaprtja seveda ni bilo mogoče (fizično).

A vse še ne bo tako kot prej, saj bodo veljali strogi preventivni ukrepi. Ob prihodu bo stranka počakala pred vhodom in poklicala prodajalca, v salonu pa bo smela biti zgolj ena stranka na 20 kvadratnih metrov. Ta bo primorana uporabljati osebna zaščitna sredstva, enake predpise pa bodo ob upoštevanju varnostne razdalje, upoštevali tudi prodajalci. Testnih voženj ne bodo izvajali, razstavljeni avtomobili pa bodo sicer zaklenjeni, a jih bodo ob res veliki želji stranke z veseljem odklenili, razkazali in kasneje razkužili.

Celoten proces se bo seveda nekoliko razlikoval od  salona do salona, točna navodila za posamezni prodajni salon pa boste v vsakem primeru prejeli na licu mesta. BMW servisi so vam bili v tem času seveda vedno na voljo, a v spremenjenem režimu, ki smo ga dodobra opisali v tem članku. Strokovno so opravljali le nujne posege, ki so bili ključni za dobrobit vašega jeklenega konjička.

Ni veliko, a nam vseeno daje občutek, da bodo tudi ti časi enkrat za nami. Do takrat pa ostanite zdravi in spoštujte nasvete zdravstvene stroke.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code