Verjetno najbolj priljubljeno podjetje za proizvodnjo kvalitetnega vzmetenja - KW je pravkar predstavilo novo športno podvozje Variant 3 za letošnji model M4 kabrioleta.

KW seveda stoji za svojimi produkti in zagotavlja izboljšane vozne lastnosti že tako izjemnega bavarca. Njihov novi Variant 3 KW “coilover komplet” omogoča voznikom, da znižajo svoje avtomobile od 15 do 40 mm, odvisno od njihovih potreb in želja.

“Vozniki z nameščenim KW nastavljivim podvozjem. pridobijo nekaj dirkalne tehnologije, ki jo lahko uporabijo ob vsakdanji vožnji,” opisuje KW produktni vodja Johannes Wacker. “Veliko BMW dirkalnih avtomobilov, kot so BMW Z4 GT3 in BMW M235i Racing Cup, ki se uporabljajo v BMW Sports Trophy so opremljeni s komponentami KW vzmetenja.”

Prav tako je uporaba njihovega vzmetenja na spodnjih fotografijah opazna po polepljeni karoseriji. Ker velika večina uporabnikov ne živi in se ne vozi po popolnih cestah pomeni, da je zelo pomembno, da lahko vzmetenje tudi prilagajamo. KW zatrjuje, da bo se bo veliko uporabnikov M4 kabrioletov odločilo za njihovo vzmetenje, cena slednjega pa bo znašala okoli 2500 €.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code