Lastnik tega jeklenega konjička je bil zagotovo zelo jezen, ko ga je na parkišču našel z lisicami.

Brez dvoma lahko trdimo, da je bil lastnik ob pogledu na svoje vozilo z lisicami presenečen. Fotografije smo zasledili na spletu, prihajajo pa iz mesta Sofia, ki se nahaja v Bolgariji. Uporabnik portala Autogespot je ta primerek namreč opazil med naključnim sprehodom po mestu, verjamemo pa, da ga je zabolelo pri srcu, ko je opazil lisice na  aluminijastih platiščih modrega M6.

BMWBLOG-bmw-m6-owner-improper-parking-nepravilno-parkiranje (3)

Lisice se po vsem svetu uporabljajo kot univerzalna rešitev za vsa vozila, ki so napačno parkirana. Seveda poznamo tudi druge skrajnosti, ko vozilo kar odpeljejo s pajkom, a to je vseeno nekoliko bolj redek pojav. BMW M6 ima sicer pod motornim pokrovom vgrajen 4,4-litrski V8 bencinski motor, ki razvije 560 konjskih moči in 680 nevtonmetrov navora. Vse to pomeni, da skupaj z dvosklopčnim DCT samodejnim menjalnikom stotico doseže v 4,2 sekunde.

Po fotografijah sodeč (poročila o tem primeru so namreč deljena) je BMW M6 nepravilno parkiran čez dva parkirna mesta.  Vsekakor pa je lepo videti, da je zakonu zadoščeno, lastnik pa si bo to zagotovo še kako dobro zapomnil!

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code