Brez dvoma gre za enega izmed najbolj unikatno predelanih BMW M2 vozil, ki pa je primeren tudi za agresivnejšo vožnjo na dirkališču!

Pred kratkim so pri Laurel BMW salonu na posebnem dogodku predstavili specialno različico modela M2, ki sliši na ime Laurel Motorsport M2 Edition. Le-ta je oblečen v prav posebno folijo, obenem pa združuje popolnoma legalno vozilo namenjeno agresivnejši vožnji na dirkališču. Publika ga je sprejela zelo dobro, tako, da bo na ogled tudi na Chicago avto šovu leta 2018.

BMWBLOG-Laurel-Motorsports-M2-Edition (20)

Za osnovo so vzeli serijski BMW M2 in na njega namestili M Performance in dirkaško naravne poprodajne dodatke. Vozilu so karakter dodali tako, da so organizirali natečaj ”M2 Art Wrap Design Competition” za vse nadobudne umetnike, ki so tako po svojih željah oblikovali M2. Najboljše so seveda nagradili 10. novembra na Laurel BMW uradni Facebook strani in Instagram profilu. Pat Womack, že znan po odbitih predelavah je dodal: “Dirkaško naravnan M2 smo si zamislili nekoliko drugače, zato smo se za ta natečaj, ki se je izkazal za zelo uspešnega tudi odločili. Dizajn, ki smo izbrali se nam zdi več kot odličen, tudi kot celota je bil projekt izjemno uspešen, zato brez dvoma verjamemo, da bo poglede mimoidočih privabljal tudi na prihajajočem avto šovu”.

Zmagal je dizajn, ki ga je umetnik Brad Forsythe poimenoval ”Moving Along”. Z  umetnostjo se ukvarja že celo življenje, njegovo uspešnost pa dokazuje s številnimi nagradami in priznanji. Leta 2014 je začel sodelovanje z znamko Jimmy Lewis pri dizajniranju grafik za karbonske deske za surfanje. Forsythe je še komentiral, da je počaščen, da njegovo delo predstavlja tako izjemno vozilo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code