Popolnoma predelan BMW E30 M3 predstavlja klasičen izgled z ultimativno zmogljivostjo.

Redux, specialist v restavriranju BMW-jev, je pred mesecem dni razkril prvega izmed 30 predelanih E30 M3, pravkar pa potrdil začetek predelave drugega. Ideja projekta je vsak avtomobil izboljšati do popolnosti, brez da bi izgubil edinstvenost originala.

Vsako vozilo bo potrebovalo od 18 do 24 mesecev, da zaključi celoten postopek izdelave, ki predstavlja popoln pregled in odstranitev karoserije, nato pa vgraditev izboljšanega 2,5-litrskega štirivaljnega motorja S14 s turbopolnilnikom in 5-stopenjskim menjalnikom. Možnosti nadgradnje vključujejo tudi kletko, keramične zavore, pokrov in streho iz ogljikovih vlaken, nadgrajene diferenciale, po meri izdelane blažilce in na koncu še ročno izdelano zunanjost z Alcantare notranjo opremo.

Pri Reduxu so potrdili, da bo druga predelava dobila nastavitve vzmetenja in šasije, ustvarjene za največji užitek v vožnji in avanture po angleškem podeželju. Tako bo imel notranjost s štirimi sedeži, medtem ko se prvi (prikazan v galeriji) lahko pohvali z bolj osupljivo notranjostjo, saj bo večino svojega časa preživel v južni Kaliforniji.

Kakšno predelavo pa bi si zamislili vi, da bi ustvarili popoln E30 M3?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code