Že tako čudovit BMW X5 M v Long Beach Blue barvnem odtenku je prejel lepotno preobrazbo s kar nekaj aerodinamičnimi dodatki. Je lahko še lepši kot originalna izvedenka?

Na dnu sprednjega odbijača lahko vidimo sprednji spojler iz ogljikovih vlaken, ki že tako športni in dinamični sprednji maski velikega M SUVa doda tisti pravi pridih agresivnosti. Dodatki iz ogljikovih vlaken zagotavljajo nižjo končno maso vozila, istočasno pa izboljšajo aerodinamične lastnosti sicer na videz okornega SUVa. Na sprednji maski izstopajo tudi v črn odtenek odete ledvičke, ki so bile dodatno oblepljene z legendarnimi ///M barvami.

bmw-x5m-IND (19)

Atletski velikan ima obuta velika platišča poprodajnega podjetja Velos Designwerks, natančneje Velos D7. Sodobno oblikovanje in futuristična postavitev krakov skupaj z čudovito brušenim aluminijem zagotavljajo, da X5 M nikoli in nikjer ne ostane neopažen. Zaradi nekoliko spuščene karoserije se je izboljšala lega na cesti in dinamičnost vožnje, ki je pri X5 M že sicer impresivno nadpovprečna, sploh glede na dejstvo, da je govora o SUV vozilu.

bmw-x5m-IND (7)

Z začetno ceno 155.000 evrov za osnovni model je BMW X5 M pravi visokozmogljivi mestni terenec, ki izpolnjuje širok spekter različnih potreb – od dinamične vožnje, do velike prostornosti in udobnega potovanja. Ponuja namreč več kot dovolj prostora za noge in glavo, spodobno velik prtljažni prostor in zmogljivost, ki se lahko kosa celo z pravimi športnimi limuzinami. V8 pošast velikosti 4,4 litra se skriva pod pokrovom motorja in razvije zavidanja vrednih 575 konjskih moči in 750 Nm navora, kar skupaj s štirikolesnim pogonom izstreli velikana do stotice v le 4,2 sekunde in zagotavlja elektronsko omejeno najvišjo hitrost 250 km/h.

Močnega, rohnečega ter fenomenalno privlačnega X5 M v Long Beach Blue odtenku si oglejte v galeriji spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code