Dragi bralci, dobrodošli v letu 2017! Za nami je že dve leti in pol delovanja, od tega smo v letu 2016 pripravili kar 671 člankov! Kateri so se nam najbolj vtisnili v spomin? Kateri so bili najbolj priljubljeni in brani?

Za vas smo pripravili najbolj gledane in priljubljene članke leta 2016. Med njimi boste našli vse od intervjuja z direktorjem Avto Aktiva in direktorjem podjetja Furlantech, avtomobilskega salona v Parizu, Alpininega paradnega konja B7, kače v avtu, najbolj norega karavana serije 3, testa paradnega konja BMW serijo 7, največjega avtomobilskega spektakla na štajerskem, najmočnejšega luksuznega BMW z oznako M760Li pa do  najbolj pričakovanega avtomobila.. leta 2016, BMW serije 5.



Pa si oglejmo razpored v obratnem vrstnem redu:

10. mesto

INTERVJU: (Avto Aktiv) Matjaž Poropat – Spreminja se cel svet, tudi Avto Aktiv!

To je članek, ki nas je presenetil, saj je v le štirih dneh lanskega leta (objavljen 27.12.) dosegel neverjetno gledanost in si priboril vstopnico v TOP 10 za leto 2016. Z gledanostjo 20.092 bralcev je zasedel 10. mesto.

Za skupno mizo smo sedli z direktorjem podjetja Avto Aktiv, ki se neustavljivo širi in niza uspehe na različnih področjih. V čem je skrivnost njihovega uspeha? Kakšne novosti nas čakajo v prihajajočih letih? Namig: obeta se nekaj ogromnega!

BMWBLOG - Intervju - BMW Avto Aktiv - Matjaz Poropat - Trzin (13)

 Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



9. mesto

PARIZ: Francozi so na domačem terenu zasenčili BMW

BMW je za letošnji avtosalon v Parizu pripravil nekaj posebnežev, svoje navdušence pa je razočaral z novico, da serije 5 v Parizu še ne bo pokazal javnosti. Kaj nas torej novega čaka letos?

BMWBLOG - Paris Motor Show 2016 - BMW M (50)

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



8. mesto

Alpina B7: poslovno-športna kraljica se predstavi!

Avtomobil, ki je v Ženevi na stojnici podjetja Alpina požel največ zanimanja je bil vsekakor novi Alpina B7. Sedaj je podjetje pokazalo obsežno galerijo fotografij, ki zajame vse od detajlov pa do celostnega zunanjega izgleda. Uživajte v perfekciji admiralske cestne kraljice!

BMW ALPINA B7 xDrive 2016 08 Press

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



7. mesto

Navadni gož našel svoj dom v Bavarcu sredi Ljubljane!

Kako bi odreagirali vi, če bi ugotovili, da je v vašem avtu svoj dom našla približno dva metra dolga kača? Kaj šele, če bi izvedeli to šele po vožnji? To se namreč zgodilo naslednji lastnici BMW serije 1.

goz-bmw-serije-1 (4)

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



6. mesto

INTERVJU: Furlantech – ko otroške sanje postanejo resničnost …

Pogovarjali smo se z lastnikom novega slovenskega podjetja Furlantech, ki obljublja uresničitev vaših avtomobilističnih fantazij in želja. Vozni park je pester, prav tako pa tudi njihov sistem izposoje. Iz ust ustanovitelja smo tako izvedeli vse o novonastalem podjetju Furlantech.

BMWBLOG - Furlantech - Klemen Furlan - intervju (16)

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



5. mesto

JB4 Tuning s kar 800+ konjskim karavanom!

Pred vami se nahaja zares izjemna umetnina; plod trdega dela enega samega zagrizenca Marca van Weerda, ki se je odločil, da bo predelal svoj BMW E91 335i. Že sam po sebi mogočen bencinar pa ni doživel le reprogramiranja za tistih 30-40 konjičkov več, o ne. Mat siva pošast pod pokrovom motorja skriva kar 813 konjskih moči in 1024 Nm maksimalnega navora!

jb4-e91-800hp (45)

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



4. mesto

TEST: BMW 730d xDrive – zasebno letalo na štirih kolesih

Če ste eden tistih, ki so prepričani, da v notranjosti vsi BMW-ji izgledajo enako, potem je čas, da si ogledate naslednje utelešenje luksuza in dimanike. BMW serije 7, nova generacija, nova tehnologija, nov obraz.

test-bmw-730d-xdrive (17)

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



3. mesto

V Mariboru se je zgodil največji avto spektakel v Sloveniji

Že drugi vikend zapored so vse poti vodile na severovzhod naše prelepe dežele, ki pa nam tokrat ni bila najbolj naklonjena z vremenom. Gruče BMW-jašev so se včeraj namreč zgrinjale proti Mariboru.

bmw-meet-otvoritev-eko-centra (67)

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



2. mesto

V12 srce v bavarskem paradnem konju: tukaj je novi BMW M760Li

Na prvi pogled le nekoliko drugačna, izda jo namreč predvsem oznaka V12 na C stebričkih, ter ime, ki pred seboj nosi oznako M. Ne, ni M7, je pa najboljši približek le tega. M Performance Twin Power Turbo dvanajstvaljnik predstavlja dominanten duh in vodilni status.

BMW M760Li xDrive

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK



1. mesto

Svetovna premiera: Novi BMW G30 serije 5!

Članek, ki je v enem dnevu podrl rekorde gledanosti na naši spletni strani. V samo 6 urah si ga je ogledalo natanko 53.487 bralcev. Skupna branost članka pa je bila rekordnih 128.310 ogledov.

Končno smo dočakali. Težko pričakovana petica G30 serije 5 je ugledala luč sveta in svojo novo podobo pokazala širnemu svetu. Bo tudi zadnja generacija žela uspehe kot predhodnica ter se istočasno uspela kosati z močnimi konkurenti? Seveda!

2017 BMW 5 series G30 - wallpaper HD (5)

Več na P O V E Z A V I  <– KLIK

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code