Ne glede na to, ali ste ljubitelj starejših generacij BMW ali ne, je takšen primerek vreden občudovanja.

Po nekaj posodobitev in predelav je v EAS Alpine White E30 M3 prišel po zaslugi njegovega lastnika, ki v svoji garaži sicer hrani še E90 M3 in M6 Gran Coupe. Torej je jasno, da človek nedvomno je pravi ljubitelj bavarcev.

EAS E30 M3  (13)

Kakšno obnovo je M3 dobil? Prvotno S14 enoto so nekoliko povečali na 2,5-litra in s tem še zmeraj ohranili karakter in odzivnost. Seveda ne gre tudi brez novega izpušnega sistema iz nerjavečega jekla, vzmetenja in Brembo zavornega sistema. Tudi notranjosti niso pustili nedotaknjene. Standardni sedeži so bili zamenjani z Recaro Speed in preoblečeni v kombinacijo rjavega usnja. Popolnoma je bila zamenjana armaturna plošča, volanski obroč in nekaj manjših delov potniške kabine, kot je npr. prestavna ročica, dodan pa je bil tudi Awron DGA zaslon, več o takšnih zaslonih pa si lahko preberete TUKAJ.

Najbolj očitne spremembe pa so narejene na zunanjosti. Ujeli so res pravo razmerje med minimalizmom in prenakičenostjo s pomočjo DEPO Euro Elpsoid žarometov, DTM karbonskega podaljška odbijača ter spojlerja, piko na i pa so dala HRE 501 platišča in črne ledvičke. Sedaj pa vas vabimo, da uživate ob ogledu galerije slik tega izjemnega izdelka.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code