BMW in Königliche Porzellan-Manufaktur iz Berlina skupaj ustvarita skulpturo, ki BMW serijo 7 popelje v nesmrtnost. Stil, dinamika in ekskluzivni dizajn sedmice predstavljajo popolno osnovo za ustvarjanje.

Skulptura združuje ikonično silhueto avtomobila – umetniško zmanjšano na bistvene elemente njegove zasnove – z monolitnim porcelanastim podstavkom, katerega površinska struktura spominja na vzorec BMW serije 7. Avto v razmerju velikosti 1:18 je iz belega, mat bisque porcelana; slednji zmanjša svetlobni odboj.

driving-luxury-iz-keramike (4)

“Porcelan je zanimiv material, in ime KPM Berlin predstavlja sinonim za vrhunsko kakovost in inovativen dizajn in pooseblja strast za vrhunske ročne izdelke,” pravi Nader Faghihzadeh, zunanji oblikovalec za BMW serije 7. “The driving Luxury v porcelanasti skulpturi predstavlja umetniško okno v to zelo posebno obliko avtomobila.”

driving-luxury-iz-keramike (6)

500 primerkov dimenzije 30×17 cm bo v celoti ročno izdelane pri Königliche Porzellan-Manufaktur v Berlinu, na voljo pa bodo v izbranih BMW salonih v sklopu BMW Iconic Collection.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code