Dejstvo, da se povečuje količina proizvajalcev, ki Essen Motor Show dajejo vedno več pozornosti je preprost pokazatelj, kako pomembna je tuning industrija postala. Letos je BMW izbral ta dogodek, da je predstavil tudi najnovejše dele M Performance za modela BMW M4 in X4. 

Tako, kot so obljubili pred nekaj tedni, so Bavarci držali svojo besedo in Essen napolnili z avtomobili, ki uporabljajo tudi M Performance dele. Vendar je bilo le nekaj resnično originalnih, ostali so bili tam z namenom prikazati, koliko sprememb lahko naredite z njimi.

Zadnji Sport Activity Coupe X4 ima zdaj dostop do širokega kataloga M Performance delov. Nove podrobnosti, ki spadajo v katalog so črne ledvičke, novi pokrovi stranskih ogledal in nov zadnji spojler, za športni izgled poskrbijo črte na straneh in nova lahka aluminijasta platišča. V notranjosti lahko v potniški kabini naročite nove pragove vrat, karbonske dodatke na armaturni plošči, centralni konzoli in menjalniku. M Performance ne ostaja samo pri izgledu, XDrive30d dobi 23 konjskih moči in 40 Nm navora več od standardnega modela.

Tudi že tako športni F82 M4 dobi M Performance dodatke. Vozilo, predstavljeno v Essnu uporabla M Performance stranske dele prednjega odbijača, zadnji difuzor in spojler, ter seveda stranske črte; v notranjosti pa je zanimiva pridobitev M Performance alkantara volanski obroč z “race” zaslončkom. Oba modela z M Performance deli pa si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code