Prihod M2 se vztrajno bliža, le še nekaj tednov nas namreč loči do uradnega razkritja novega člana BMW M družine. Do takrat pa se bomo zadovoljili s približki: M235i bo še vedno ostal najboljša alternativa pravemu M-u.

[sam id=”14″ codes=”true”]

Poletje se počasi zaključuje, vendar nekaj dni še ostaja za kakšno prijetno vožnjo s kabrioletom. BMW serija 2 Cabrio je že pri osnovnejših motornih različicah zabavna za vožnjo, če pa imate srečo, da ste lastnik najmočnejše M235i ja dodanega še nekaj adrenalina.

Podjetju Dähler se tudi 326 konjskih moči ni zdelo dovolj, zato so ustvarili posodobitev zmogljivosti, s katero dvojka Carbio iz sebe iztisne 390 konjskih moči. xDrive različica posledično do 100 km/h potrebuje 4,2 sekunde, najvišja hitrost pa znaša nekoliko več od standarda: 288 km/h.

daehler-f23-m235i (4)

Dähler ponuja tudi nekaj drugih posodobitev kot je prilagodljivo vzmetenje, njihov športni izpušni sistem iz nerjavečega jekla in celo paleto poprodajnih platišč. Spremembe v notranjosti so precej omejene, podjetje za dvojko ponuja le kvalitetno usnjeno oblazinjenje v kombinaciji Alkantare in “MID” zaslonček za dodatno prikazovanje informacij o vozilu.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code